Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха в

...
Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха в
Коментари Харесай

Преди резила с Христо Шопов: Теа и Наум се изложиха яко в „Стани богат“

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха в първия епизод на завърналото се шоу „ Стани богат “, това се случи няколко дни преди ареста на татко му Христо Шопов. Влюбената двойка участваше благотворително, като се затрудни още на първата серия обикновени въпроси. Двамата не бяха чували за групата „ Ийгълс “ и за паметната им ария „ Хотел Калифорния “. Това беше въпрос за 200 лв.. Ники Кънчев ги попита: „ Можете ли да маркирате, без да демонстрираме отговорите? “. Теа отвърна: „ Абсурд, никакъв късмет “, Наум също не знаеше верния отговор, само че внезапно инцидентно налучкаха, написа в. „ Уикенд “.

Инфлуенсърите не бяха чували и за композитора Ференц Лист, както и за Франц Лехар. Теа и Наум с изненада схванаха, че Бела Барток е мъж, а всичките интонации на имената на композиторите бяха неверни. Зрителите пред екрана се чудеха за коя персона става дума.

„ Невежество! В гората ли са расли? Големи муцки от тази жена, огромно мислене. Тези са толкоз задънени, че няма накъде, жалко за дядо му и за татко му! Цялото предаване е тотал вреда “ – възмущават се фенове в обществените мрежи.

„ Наум и жена му се оправиха единствено поради Наум. Жена му е посредствена кифла, която не можа едно име да произнесе вярно при въпроса за пианистите и композиторите. Как не се усетиха, че Лист звучи не по френски, а самият пианист е бил рок звезда на своето време и прочут и с унгарските си пристрастия, въпреки и израснал в Австрийската империя? Наум нищо не е прихванал от познанството си с Евгени Генчев “ – подлагат на критика ги в обществените мрежи.

Двамата към този момент съвсем 12 години са дружно и не се разделят нито за момент. Теа следва половинката си на всички места, където върви, признава самата тя.

„ За мен по-голям позор от Наум няма. Завършил медицина и зарязал всичко, не практикува, с цел да е инфлуенсър. Снима 2 месеца „ Ергенът “, като има една имитация на разкриване и една на закриване при церемонията на розата. Теа просто го съпровожда всяка година и си плажува дамата за сметка на предаването. Даже и гласоподава предния сезон в Бодрум на нашите избори. Това е „ работа фантазия “, изключително за Теа. Два сезона в Бодрум, трети в Гърция. Съсипа се от работа тази жена “ – осмиват ги във фейсбук.

В предаването си пролича и това, че Наум не е в положителни връзки с татко си Христо Шопов, който се отхвърли от сина си поради инфлуенсърството. Ники Кънчев попита: „ Как е баща ти? ”, а Шопов-младши се направи на заплеснат и не отговори нищо. Водещият не се усети и продължи да приказва за блестящата карира на артиста от „ Страстите Христови “, а против него настана неудобно безмълвие.

Както единствено „ Уикенд “ писа, татко и наследник не са в положителни връзки от няколко години, а повода е в това, че Наум заряза медицината, с цел да популяризира облекла, обувки, козметика и съвсем всичко, каквото му предложат. Избра да не се мъчи като доктор, а да печели като инфлуенсър.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР