Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова най-накрая обявиха, че

...
Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова най-накрая обявиха, че
Коментари Харесай

Теа и Наум се стягат за сватба

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова най-сетне оповестиха, че ще подвигат женитба, откакто годежът им е реалност от три години, през които се появи и дъщеричката им Амая. Вероятно околните им са в трепетно очакване да станат публично семейство.

Ето, че и този миг пристигна след многото пъти, в които звездната двойка отлагаше огромното събитие в последните години. Новината Теа и Наум предстоящо оповестиха посредством видео в каналите си в YouTube, типично за дейните инфлуенсъри.

" Най-накрая взехме решение да сключим брак, сгодени сме от три години. Дълго време отлагахме, бяхме го не запомнили даже ", призна артистът от " Откраднат живот ".



" Когато станахме гаджета, преди девет години, си мечтаехме каква ще бъде тортата на сватбата, по какъв начин ще е аранжирана, коя ще е първата ария. Когато се сгодихме, внезапно се отказахме да сключваме брак, хората започнаха да ни напъват, само че тази година бяхме за първи път на женитба на другари, която беше толкоз хубава, още на идващия ден взехме решение да търсим къде да бъде и нашата ", показа Теа.

Двойката изясни, че съзнателно е избрала да показа радостната новина персонално, с цел да изпревари медиите, които постоянно преувеличават протичащото се към тях, както наскоро сториха, пишейки, че Наум и Теа са си купили апартамент в столицата, струващ им 1 милион лв.. И тъй като не желаят сходни лъжи да съпътстват техния огромен ден, бъдещите съпрузи прецизираха, че ще държат феновете си осведомени за всичко, касаещо сватбата им.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР