Научно доказано е, че човешката вяра може да ни излекува

...
Научно доказано е, че човешката вяра може да ни излекува
Коментари Харесай

Вярата променя генетичния код на организма и ви изцелява

Научно потвърдено е, че човешката религия може да ни излекува от всяка болест , променяйки нашия генетичен код.

Когато понякога в медиите се появяват изявления за чудотворното излекуване от смъртоносна болест, по лицата на лекарите и учените, като предписание, се появява скептична усмивка. Дори когато става въпрос за неоспорими обстоятелства, доказани от актуалните способи на проучване, обичайна медицина или ги отхвърля, или се пробва да изясни неочакваното възобновяване с неточност в истинската диагнозата на пациента.

Въпреки това, американският генетик Брус Липтън твърди, че благодарение на същинската религия, само посредством силата на мисълта, хората в действителност могат да се отърват от всякакво заболяване. И в това няма никаква загадка или мистерия: проучванията на Липтън са посочили, че посоката на умствената конфигурация може да промяни генетичния код на даден организъм!

Гените са обект на човешката религия

С течение на годините, Брус Липтън специализира в региона на генното инженерство, сполучливо пази докторска дисертация, и е създател на няколко изследвания. През цялото това време, Липтън, както и доста генетици и биохимици допускат, че човек е един тип био-робот, който живее по авансово задана стратегия, записана в гените му.

Гените по отношение на тази позиция дефинират съвсем всичко – изключително външния тип, качествата и темперамента, предразположеността към избрани болести и в последна сметка животът. Никой не може да промени вашия персонален генетичен код, което значи, че можем да приемем единствено обстоятелството, че имате авансово избран темперамент.

Повратният миг в мнението на доктор Липтън стартира в края на 1980-те година, когато прави опити върху проучването на държанието на клетъчната мембрана. Преди в науката се смяташе, че гените са ситуирани в ядрото на клетката и че е належащо да се премине през мембраната. Експериментите на Липтън обаче са посочили, че външните въздействия върху клетката може да повлияят на държанието на гените и даже да доведат до промени в структурата им.

Единственото нещо, което остава да се разбере, е дали е допустимо да се създадат промени посредством умствените процеси, или с други думи, посредством силата на мисълта – вярата.

“Всъщност, аз не изобретявам нещо ново “ – споделя доктор Липтън. „ В продължение на епохи, хората са употребявали лекуване, известно като плацебо резултат – когато на пациента му се предлага неутрално вещество, потвърждавайки, че това лекарство. В резултат на това вещество в реалност се оказва, че то има лековит резултат. Но е необичайно, че науката към момента не разполага с пояснение за този феномен.

Моето изобретение разреши да се даде пояснение: благодарение на вярата и нейната лечебна мощ човек доближава до промени в процесите на тялото му, в това число на молекулярно равнище. Той може да “изключи ” някои гени и да “включи ” други, и даже да промени своя генетичен код.

След това се замислих за другите случаи на чудотворно излекуване. Лекарите постоянно са ги отхвърляли. Но в реалност, даже в случай че имахме единствено един подобен случай, той е трябвало да принуди лекарите да признаят неговата поява.

Чудесата са вероятни!

Академичната просвета е признала мнението на Брус Липтън. Въпреки това, той продължава образованието си, по време на което той твърди, че без никакви медикаменти е допустимо да повлияе на генетичната система на тялото. Научното направление, с цел да се изследва въздействието на външните въздействия върху генетичния код, е било наречено “епигенетиката ”.

И въпреки всичко, главните въздействия, които могат да трансформират положението на нашето здраве, Липтън счита, че се крият в силата на мисълта – че не са към нас, а вътре в нас.

“Известно е, че двама души могат да имат една и съща генетична предразположеност към рак. ” споделя Липтън. “Но при единия болестта се демонстрира, а при другия – не. Защо? Защото те са живели по разнообразни способи: единият е бил под стрес по-често, в сравнение с втория; те са имали друго самочувствие, друг метод на мислене.

Днес мога да кажа, че ние сме в положение да управляваме нашия биологичен характер; ние можем да си помогнем с хрумвания, вярвания и желанията, които да повлияят на нашите гени “.

Голямата разлика сред индивида и другите същества в света е точно, че той може да промени тялото си и да се излекува от смъртоносни заболявания, а даже да се отърве от наследствени болести. Ние не би трябвало да бъдем жертви на генетичния ни код и житейските условия.

Повярвайте, че можете да се изцелите и ще се излекувате от всяка болест. На пръв взор, всичко е просто. Но единствено на пръв поглед…

Когато съзнанието не е задоволително

Де да беше толкоз просто, множеството хора елементарно щяха да решат своите здравословни проблеми благодарение на скромно изговаряне на мантри като “мога да се възстановя от тази болест ”, “Аз имам вяра, че тялото ми е в положение да лекува себе си ”.

Но нищо от това няма да се случи, и както споделя Липтън, не може да се случи, в случай че умствената конфигурация проникне единствено в областта на съзнанието, определящо едвам 5% от нашата умствена активност, без да визира останалите 95% – подсъзнанието. Казано по-просто, единствено няколко души от тези, които имат вяра във опцията за самолечение посредством мозъка си, в действителност в действителност имат вяра в него – и по този метод съумяват. На подсъзнателно равнище има хора, които обаче отхвърлят сходна опция.

По-точно: подсъзнанието на автоматизирано равнище управлява всички процеси в нашето тяло, и то отхвърля сходна опция. В същото това време (отново на автоматизирано ниво) нормално се ръководим от правилото, че вероятността нещо да се случи с нас свръхестественото, е доста по-малка, в сравнение с по-нататъшното развиване на събитията съгласно най-лошия сюжет.

Според Липтън по този метод нашето подсъзнание стартира да се настройва в ранна детска възраст, от раждането, до момента в който навършим шест години, когато най-незначителния случай, умишлена или инцидентно казана дума от възрастните, наказванията, контузиите образуват “Опитът на подсъзнанието ” и в последна сметка – на човешката персона. Нещо повече, самата същина на нашата душeвност е проектирана по този начин, че всичко неприятно, което ни се случва, да е подадено в подсъзнанието доста по-лесно, в сравнение с паметта за приятни и радостни събития.

В резултат на това “опита на подсъзнанието ” при по-голямата част от хората (в 70%) е “негативен ” и единствено 30% – “положителен ”. Така, че в действителност, с цел да се реализира самолечение, е належащо, минимум, да се промени това съответствие и да стане с противоположен знак. Единственият метод да се прекъсне бариерата, запечатана в подсъзнанието, е като използваме силата на нашата религия в клетъчните процеси и генетичният код.

“Всичко е допустимо за този, който има вяра ”, написа в Библията.

Вярата е мощна мощ, която опустошава всички трудности по пътя си!

Повярвайте и ще получите знамение!

Инфо: http://dnesnovinite.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР