Научете как пълнолунието се отразява върху цялото ви тяло. Цикълът

...
Научете как пълнолунието се отразява върху цялото ви тяло. Цикълът
Коментари Харесай

Пълнолунието влияе на състоянието ни! Ето как!

Научете по какъв начин пълнолунието се отразява върху цялото ви тяло.
Цикълът на съня ви се трансформира
Как спите, когато има пълнолуние? Вероятно сънят ви от време на време е нарушен по време на тази фаза на Луната и това е напълно обикновено. Според едно швейцарско изследване, оповестено в научното списание Current Biology, небесното тяло фактически оказва въздействие върху съня ни.

Изследователите споделят, че посредством направените от тях проби са разкрили, че 4 дни преди или след отминаването на пълнолунието е доста допустимо да не спим толкоз добре. Учените са разкрили, че освен спим по-малко, само че етапа на бездънен сън спада с към 30%, както и равнищата на хормона на съня мелатонин.
Повлиява енергийните равнища съгласно зодията
Пълнолунието може да увеличи вашите енергийни равнища, само че всеки представител на зодиака се оправя по друг метод с него. Така да вземем за пример, за един Лъв това е пристрастеност, творчество и възторг, до момента в който за Девата не е по този начин. Лъвовете са склонни да бъдат доста предприемчиви и по тази причина одобряват силата на пълнолунието, с цел да дефинират своите нови инициативи. От друга страна Девите стават още по-организирани в работата си. Без значение под коя зодия сте родени, възползвайте се оптимално от силата на Луната.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР