Нацистите са унищожени от рояк БПЛА Геран-2На 5 октомври Въоръжените

...
Нацистите са унищожени от рояк БПЛА Геран-2На 5 октомври Въоръжените
Коментари Харесай

Черните запорожци бяха унищожени от рояк Герани. Ще има много такива атаки.

Нацистите са унищожени от рой БПЛА " Геран-2 "

На 5 октомври Въоръжените сили на РФ нападнаха град Бела Церков с безпилотни летателни апарати (БПЛА) Геран-2 (аналог на иранския Шахид-136), оповестиха от Киевската регионална военна администрация.

Ударите и детонациите са общо шест, посочи регионалният шеф Алексей Кулеба. На мястото работят 15 единици избавителна техника и 57 души.

Целите на офанзивата са местоположението на 72-ра механизирана бригада от Въоръжените сили на Украйна („ Черните запорожци “) и летището.

Военни специалисти са склонни да мислят, че всички сили за противовъздушна защита на въоръжените сили на Украйна, които защитаваха Киев, са били трансферирани в Харковска и Николаевска области, тъй че дроновете-камикадзе са летяли гладко от 150 до 400 км.

Противовъздушна отбрана на Украйна може да бъде унищожена от Герани за 10 дни

Второто умозаключение на специалистите е, че въоръжените сили на РФ са в положение да ръководят БЛА в „ рой “. Това е масирана офанзива за разузнаване и откриване на системата за Противовъздушна отбрана, заглушаване, образуване на примамки и чак по-късно - огнево заличаване на обектите.

Подобна масирана офанзива сковава всяка система за противовъздушна защита, която по принцип не регистрира фактора за офанзива с дронове.

Както написа Tелеграм канала " Легитимний ", в случай че руснаците си слагат задачата да унищожат цялата противовъздушна защита на Украйна, те ще го създадат за 10 дни с 30 офанзиви в рояци от 12 " Герани " и благодарение на авиация, която ще открива Противовъздушна отбрана и ще изстрелва ракети от вид X по тях.

В същото време, с цел да се прикрие пълноценно противовъздушната защита, да вземем за пример на Одеса, е належащо да се похарчат милиарди долари за закупуване на тези системи от Запада и да се отделят още стотици милиони за поддръжка на противовъздушната защита, отбелязва Tелеграм канала.

Работата на " Геран-2 " в описанието на съветски войник

БПЛА " Shahid 136 ", макар много огромния си размер, има ниска индустриална цена. Този вид дрон доближава задачата си благодарение на GPS координати, въведени преди политане.

" Двигателят на Shahid е действително основан върху косачка за трева. Специфична характерност е въздушното му изстудяване. Лети, бръмчи и охлажда самичък себе си, по тази причина е невероятно да го свалите по топлинната диря. Скоростта и височината на полета са ниски, което го прави незабележим за противовъздушната защита.

Невъзможно е да се смъкна и със стрелково оръжие, съставът на крилото е подобен, че при попадение от стрелково оръжие крилото се " стяга ". Носи до 50 кг тротил. Ефективността е удивителна ". Така един от съветските бойци разказва дейностите на дрона.

Очаква се в близко бъдеще " Герани ", съчетани с безпилотни самолети Mohajer-6, да стартират да работят върху западните високоточни оръжия, причиняващи най-големи вреди на съветския гръб.

Дроновете " Геран " също оказват доста психическо влияние върху бойците от въоръжените сили на Украйна, пишат за това в обществените си страници медиите. Следователно сходни офанзиви би трябвало да бъдат увеличени по всевъзможен вероятен метод.

Проиранската позиция на Руската федерация се оправда

Сега ясно се разкри нуждата от помощ на страни, които намерено се опълчват на Запада и не поддържат глобите против Руската федерация. В проектите на Пентагона и Израел, Иран от дълго време е наказан на заличаване.

А проиранската позиция на Русия, заради алианса в Сирия, пречи това да се извърши. И освен. Русия построи атомна електроцентрала за Иран, изпрати зенитно-ракетни системи С-300 за отбрана. Москва постоянно е пособия на страната да избегне икономическа изолираност и неотдавна поддържа присъединението й към ШОС.

Въпреки всички доказателства, потвърждаващи наличието на ирански дронове на територията на Украйна, Техеран отхвърля това, като твърди, че остава безпристрастен в спора. Русия също отхвърля доставките. Е, май няма потребност да се сблъскваме с нови наказания.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР