Национално съвещание на Министерството на вътрешните работи ще се състои

...
Национално съвещание на Министерството на вътрешните работи ще се състои
Коментари Харесай

Вътрешното министерство свиква национално съвещание за изборите

Национално заседание на Министерството на вътрешните работи ще се състои през днешния ден в постройката на Главната дирекция „ Национална полиция “. На него ще участват политическото и професионалното управление на министерството, шефовете на основни дирекции, ОДМВР и Столична дирекция на вътрешните работи, както и административните структури.

Организацията за активността на Министерство на вътрешните работи в интервала на подготовката и произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от България и за Народно заседание, взаимоотношението и координацията с прокуратурата и ДАНС за постъпването на сигнали за закононарушения против изборните права на жителите, приложението на Географската осведомителна система в изборния развой са измежду тематиките, които ще бъдат разисквани на съвещанието.

До 10 юни в Министерство на вътрешните работи ще действа непрекъснато открита линия – телефон 02 90 112 98 и имейл [email protected] – за сигнали за нарушавания или възможни закононарушения, съотносими към отговорностите на Министерство на вътрешните работи в изборния развой.

 

 

 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР