Националният тим на Уелс направи много сериозна крачка към класиране

...
Националният тим на Уелс направи много сериозна крачка към класиране
Коментари Харесай

Уелс направи огромна крачка към Евро 2020

Националният отбор на Уелс направи доста сериозна крачка към класиране на Евро 2020. Възпитаниците на селекционера Райън Гигс не се подадоха на напрежението и взеха наложителния триумф при визитата си на Азербайджан с 2:0.

Победата в Баку резервира очакванията на „ драконите” за непосредствено класиране за финалите следващата година към момента живи. За задачата обаче, Уелс ще би трябвало да надвие и отбора на Унгария и да се надява по-късно довечера отборът на Словакия да загуби точки против Хърватия.

Резултатът в Азернбайджан бе открит в 10-ата минута, когато Кийфър Мор бе прецизен с глава след превъзходно центриране на Хари Уилсън от корнер. Самият Уилсън пък вкара втория гол в срещата, с който оформи и крайния резултат в мача и на процедура обезпечи успеха за своите.

Тимът на Уелс не остави никакви подозрения в превъзходството си и имаше още няколко положителни положения да направи триумфа си по-изразителен.

След изиграни седем мача от група Е до този миг, отборът на Уелс е трети с актив от 11 точки. Първите две места се заемат надлежно от Хърватия и Унгария, които имат надлежно 14 и 12 точки.

По-късно довечера е мачът сред Хърватия и Словакия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР