Националният селекционер Ясен Петров е подложен на огромно изкушение. Китайски

...
Националният селекционер Ясен Петров е подложен на огромно изкушение. Китайски
Коментари Харесай

Китайци изкушават Ясен Петров с $3 милиона! Ще останем ли бе...

Националният селекционер Ясен Петров е подложен на голямо прелъщение. Китайски клуб изкушава 53-годишния пловдивчанин със заплата от 3 милиона $. В Поднебесната империя Петров е чудесно прочут.

Преди години експертът направи огромно име в най-многолюдната страна, откакто води два пъти Шъдзяджуан и по един път тимовете на Пекин Ентерпрайсес и Хенан. Местните почитатели го обожават. Правеха хореографии с неговия лик, а различен път плачеха като деца, когато той напускаше.

Интересът от Китай не е от през вчерашния ден, само че се е засилил след отличната работа му с България. Под управлението на Петров нашите направиха 1:1 с европейския първенец Италия като посетител. Преди да поеме националния тим, към него имаше предложение от втородивизионен отбор от китайското състезание, а офертата надвишаваше в пъти тази на БФС. Ясен Петров обаче избра да помогне на България, което е и негова съкровена фантазия, разкрива Мач телеграф.

Очаква се пловдивчанинът да приключи квалификационния цикъл и по-късно да потегли към Китай. Договорът му с националния тим изтича през декември, а в него има уговорка за удължение с още една година. На този стадий всички в БФС желаят селекционерът да продължи договора си, само че това най-вероятно няма да стане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР