Националният селекционер на младежкия отбор на България - Александър Димитров,

...
Националният селекционер на младежкия отбор на България - Александър Димитров,
Коментари Харесай

Селекционерът ни след погрома от Уелс: Ще има такива мачове, грешки на растежа са това

Националният селекционер на младежкия тим на България - Александър Димитров, разяснява тежкото проваляне, което нашият отбор получи от Уелс в мач от квалификациите за Европейското състезание след 2 години. Младите " лъвчета " позволиха тежко проваляне с 0:4 вкъщи.

" Обърка се това, което ние сами си го сбъркахме. Грешките са обикновени. Това не са такива, които можем да упражняваме. Влязохме добре в мача, създадохме положения, само че не вкарахме. Ако ние бяхме отбелязали първи, резултатът щеше да е в наша изгода. Нямахме шанс и оттова нататък няма какво да разясня тези хлапашки неточности, които доведоха до този неприличен резултат. "

" Всеки прави неточности, тъпо, че ги позволи Вуцов, тъй като момчето има капацитет и качества. Играчите също го успокоиха на полувремето. Не успяхме да се върнем в мача, само че това е групов спорт, не самостоятелен, не можем да хвърляме върху него резултата. До гола някой мислеше ли, че може да се стигне до подобен резултат? Те не стигаха до нашата врата.

" Психологически тимът се срина и това не го следим от през днешния ден. Тези играчи нямат интернационален опит. Не са играли първокласен кръг, да не приказваме на Европейско състезание, тъй че това е предстоящо. Психологически би трябвало да подходим в този момент, тъй като моментът е тежък. Вие виждате, че в този тим доста малко играчи имат 2000-ата година и това си дава своето отражение. Ще има такива мачове, неточности на растежа са това. Това е, би трябвало да ги подготвим да са психически по-силни.

" След този мач ние единствено може да си вадим свои поучения. Докато имаме теоретични шансове, ние ще гоним нещо. Това, че си получил гол нищо не значи. Целта, която сме си сложили, си е за нас. Сега това, което желаеме и желаем, е доста надалеч ", съобщи Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР