Националният селекционер на България Ясен Петров отчете известен прогрес в

...
Националният селекционер на България Ясен Петров отчете известен прогрес в
Коментари Харесай

Ясен Петров: Направихме една много малка крачка напред от идването ми в отбора

Националният селекционер на България Ясен Петров регистрира прочут напредък в тима, откакто публично стартира втората си година отпред на отбора. Днес той даде конференция преди началото на лагера за другарските срещи с Хърватска и Катар в страната-домакин на идното Световно състезание.

„ Направихме една доста дребна крачка напред и към този момент интегрирахме някои млади момчета. Чувствам в този момент, че тимът ни е по-стабилен, в сравнение с когато дойдох за пръв път “, сподели старши-треньорът на „ лъвовете “.

Той стартира подготовка с доста скромна група от десетима играчи, защото към момента не са се изиграли даже всички дуели от шампионата, а това остави под въпрос положението, в което ще дойдат всички национали в околните дни. Единствено има изясненост за положението на Георги Йомов и Кирил Десподов, като крилото на ЦСКА е с отшумяващ грип, а нападателят на Лудогорец има мускулни проблеми, които не се чака да му попречат да играе идната седмица.

„ Мачовете против тимове от равнището на Хърватска са ми обичани, тъй като ни дават действителна визия за равнището, на което се намираме “, сподели Десподов на собствен ред по време на конференцията.

България излиза първо против Катар на 26 март, а три дни по-късно ще мери сили с вицешампионите от миналия Мондиал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР