Националният селекционер на България Ясен Петров остана много доволен след

...
Националният селекционер на България Ясен Петров остана много доволен след
Коментари Харесай

Ясен Петров: Предстоят ни добри дни, но ще има и тежки моменти

Националният селекционер на България Ясен Петров остана доста удовлетворен след постигнатия поврат в семейството на Северна Ирландия. Българите стигнаха до триумф с 2:1 на Националния стадион " Васил Левски ".

„ Благодаря им на момчетата. Аз се веселя за тях, тъй като демонстрираха темперамент. Направихме едно доста положително второ полувреме. Радвам се за тях, тъй като мисля, че ни предстоят положителни дни. Ще има и тежки моменти. Днес демонстрираха темперамент и неслучайно сме спечелили точките, които бяхме взели до момента. Не направихме добър мач в Литва, само че без да се оправдаваме с изкуствения терен, на нашия стадион показахме друго лице “.

„ Отбелязаха ни лек гол, само че преди този момент Караджов избави две доста чисти обстановки, той направи доста добър мач. Второто полувреме променихме някои нещо, сменихме схемата и нещата ни се получиха. Тодор означи два хубави гола и можехме да вкараме още. Да подчертая, че това е доста добър и мощен тим. Всеки може да ревизира къде играят техните играчи и съм щастлив, че ги победихме “, уточни българският селекционер. „ Винаги съм имал спокойствието. Аз работя за българския футбол, само че има право да имам позиция и мнение. Поканен съм от това управление и като правилен човек постоянно ще поддържам тези, които са ме поканили “, съобщи Петров.

Снощи България надигра Северна Ирландия с 2:1 вкъщи в дуел от група С на международните квалификации в зона Европа. Българите се поздравиха с втори триумф в своята група след този над Литва още веднъж на „ Васил Левски “. Съставът ни събра актив от осем точки, с три повече пред четвъртия отбор на Северна Ирландия. В другия мач от групата, Швейцария разруши Литва с 4:0 като посетител и се изравни с водача Италия – и двата отбора имат пот 14 точки. За България следва посещение точно на швейцарците в финален мач от квалификациите на 15 ноември, до момента в който Северна Ирландия приключва с две семейства на Литва и Италия надлежно на 12 и 15 ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР