Националният селекционер Красимир Балъков изгледа равенството на родния му отбор

...
Националният селекционер Красимир Балъков изгледа равенството на родния му отбор
Коментари Харесай

Балъков лети от мач на мач

Националният селекционер Красимир Балъков изгледа равенството на родния му тим Етър с Ботев Пд (2:2) от IV кръг на шампионата на стадион " Ивайло " във Велико Търново. " Самия мач няма да разясня, аз съм тук, с цел да виждам състезателите – кой се показва добре и дали мога да го извикам в националния тим. Мненията за мача дано дават треньорите. Не мога да ви отговоря дали Дани Младенов дава поръчка с головете си за националния тим. Няма по какъв начин да давам в общественото пространство имена ", показа Балъков, който предишния сезон водеше таман Етър.

В петък той е изгледал мача Витоша – Арда (1:3), а нощес предвиждаше да бъде и на мача на ЦСКА-Сф с Ботев Вр. " Искам да изгледам всички тимове и да видя в какво положение са футболистите. Никога не бих коментирал съответни имена, с цел да няма след това спекулации ", съобщи Бала.

" Още сме при започване на шампионата и тимовете още не са влезнали в добра форма. Но и в топ форма да са футболистите, против Англия ще ни бъде доста мъчно. Но има още много време, ще се опитаме да създадем всичко допустимо, доколкото силите и опциите ни разрешават, а единствено Господ може да каже какво ще стане ", сподели още националният селекционер.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР