Националният селекционер Илиан Илиев заяви, че съжалява за нещата, които

...
Националният селекционер Илиан Илиев заяви, че съжалява за нещата, които
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Съжалявам за случилото се около стадиона

Националният селекционер Илиан Илиев съобщи, че съжалява за нещата, които са се случили към стадион „ Васил Левски “ по време на България – Унгария. Наставникът направи подробен разбор на мача и разгласи, че Унгария е бил по-добрият отбор.

„ Съжалявам за нещата, които са се случили около стадиона. Неприятни неща. В близко време би трябвало да се видят нещата в българския футбол. Когато играе националния, той е на цяла България. С аудитория би било напълно по-различно. Мисля, че Унгария беше по-добрият тим. Стремяхме се да ги излъжем и успяхме. Неприятно е да се пусне гол в последната секунда. Унгария заслужи класиране на европейско с цялото си показване “.

„ Когато си с човек по-малко, обикновено да се приберем, принудиха ни. За благополучие, беше анулиран аленият картон на Илия. След като изравнихме, се надявахме да не получим гол. За наша наслада футболистите демонстрираха характера, който искахме. Това самочувствие в последните мачове, което липсваше, през днешния ден го видяхме. За малко не успяхме да победим. Аз го споделих на играчите, че имаме качества. Трябваше да се сбием в кавички, в положителния смисъл на думата “.

„ Аз споделих, че играем без самочувствие. Влезнахме недобре, можеше да получим и други голове. Със сигурност с такива мачове може да се промени настроението. Самите футболисти да демонстрират качествата си. Не след тези неща да излезем с въодушевление. Днес разликата отново я направи Собослай – международна класа. Самочувствието и да демонстрираме качества ни би трябвало. Държахме топката. Футболистите знаят, че могат повече “.

Какво още сподели Илиев - в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР