Националният съвет на Продължаваме Промяната реши да не подкрепи правителството

...
Националният съвет на Продължаваме Промяната реши да не подкрепи правителството
Коментари Харесай

“Продължаваме промяната” няма да подкрепи третия мандат

Националният съвет на " Продължаваме Промяната " реши да не поддържа държавното управление с мандата на Българска социалистическа партия, оповестиха от партията. " Краткият живот на новия български парламент сподели ясно, че носителят на третия мандат Българска социалистическа партия може да сформира държавно управление с останалите политически партии, с които дружно избраха ръководителя на Народно събрание и работеха в синхрон по основни законодателни начинания ", се споделя в позицията на партията.

" Вярваме, че можем да намерим единодушие с Българска социалистическа партия в областта на обществената политика, при гаранция за 3% недостиг. Но виждаме съществени разминавания по въпроси, свързани със правосъдната промяна и законопроектите за основния прокурор, връщането на хартиената бюлетина посредством поправките в Изборния кодекс, влизането в Еврозоната и отношението към войната в Украйна ", разясняват от партията.
Ако получат покана за диалог с Българска социалистическа партия, Политическа партия ще я одобряват. " Отидохме на диалози по политики с всички партии, тъй като сме уверени, че в комплицирания политически ребус единственият логичен метод е да обсъждаме политики за развиване на България ", безапелационни са от " Продължаваме Промяната ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР