Националният съвет на БСП изключи от партията Кирил Добрев, съобщиха

...
Националният съвет на БСП изключи от партията Кирил Добрев, съобщиха
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП изключи Кирил Добрев от партията

Националният съвет на Българска социалистическа партия изключи от партията Кирил Добрев, оповестиха от пресцентъра на социалистите. Гласували са общо 170 от 187 членния състав на Националния съвет, като 106 са били „ за”, 61 „ против” и 3 „ въздържали се”.

Мотивът за изключването му е, че е нарушавал устава на Българска социалистическа партия и в намерено се е противопоставял на решенията на Националния съвет и се опвал да ги провали.

Ето и позицията на Кирил Добре, откакто стана ясно, че ще гласоподават изключването му:

Изключването от партията е последното леговище на страха. Затова и постоянно съм бил срещу тази мярка във връзка на други хора. Е, през днешния ден пристигна и моят ред да бъда изключен - анонимно, на автограф, с измислени претекстове, без да бъда изслушан. Няма изненада, това управление толкоз си може…Четвърто потомство съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади участието от сърцето. Оставам предан на моята единствена партия - Българска социалистическа партия. Останалото няма значение. Всъщност по-важната вест през днешния ден е, че щерка ми навършва 16 години. Ема, поисквам ти да си здрава, борбена и постоянно да казваш това, което мислиш!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР