Националният предизборен щаб на ГЕРБ разгледа критериите за номиниране на

...
Националният предизборен щаб на ГЕРБ разгледа критериите за номиниране на
Коментари Харесай

ГЕРБ представя водещия кандидат на ЕНП Манфред Вебер на 19 май в столичната „Арена Армеец“

Националният избирателен щаб на ГЕРБ прегледа критериите за номиниране на евродепутати и процедурите за осъществяване на номинационни общински събрания за идните избори за Европейски парламент. Критериите и процедурите ще бъдат препоръчани за одобряване на идващото съвещание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

След това ще бъдат изпратени до регионалните предизборни щабове на партията в цялата страна и ще започват номинационните събрания, това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

По време на днешното съвещание Националният избирателен щаб на ГЕРБ синхронизира периодите на акцията в България с предизборния щаб на Европейската национална партия (ЕНП).

Председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов получи удостоверение от шефа на акцията на ЕНП за европейските избори и заместник-председател на партията Дара Мърфи, че водещият претендент на ЕНП за ръководител на идната Европейска комисия Манфред Вебер ще посети България на 19 май.

По този мотив Националният избирателен щаб на ГЕРБ стартира и подготовката на централното събитие на партията от акцията за Европейските избори.

Събитието ще се организира в зала „ Арена Армеец “ в София и на него ще бъдат показани водещият претендент на ЕНП Манфред Вебер и претендентите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР