Трябва ли да бъде премахнат плоският данък у нас? По

...
Трябва ли да бъде премахнат плоският данък у нас? По
Коментари Харесай

Трябва ли да бъде махнат плоският данък у нас?

Трябва ли да бъде отстранен плоският налог у нас ? По този въпрос разсъждава в собствен коментар в обществената мрежа Фейсбук Благослав Михайлов , като цитира изявление на един от претендентите за народни представители. 

„ Пламен Орешарски, този исполин на икономическата мисъл, през 2008-ма в Народното събрание обясняваше, че прогресивният налог е бил някаква историческа особеност. Че през множеството история е имало „ десятък “ и по тази причина хайде и ние в България да се върнем към средновековния данъчен модел. Дори не се майтапя. Буквално това споделя от парламентарната естрада “ , написа още Михайлов. И добави:

„ Същевременно супер проамериканският Костов настояваше най-малко да има необлагаем най-малко, с цел да не бъдат бъдат натоварени доста бедните. Представете си! През 2008 от парламентарната естрада Костов показваше 1000 пъти повече угриженост за бедните от тогавашното държавно управление на Българската „ „ „ „ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА “ “ “ “ Партия. “

„ Но без значение къде какво имат, в западните дъжави можеш да се бориш за каквото искаш, можеш по през целия ден да критикуваш властта, да приказваш против богатите. А в Русия те пращат в пандиза. В Америка можеш да се бориш за социализъм, в Русия не можеш за нищо да се бориш. Там те смачкват “ , написа още Благослав Михайлов. 

Автомобил потегли самичък и прегази притежателя си в Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР