Националният отбор на Черна гора по футбол започна снощи подготовката

...
Националният отбор на Черна гора по футбол започна снощи подготовката
Коментари Харесай

Треньорът на Черна гора: Излизаме за победа срещу България

Националният тим на Черна гора по футбол стартира нощес подготовката си за европейските квалификации с България и Косово единствено с 11 футболисти, само че последователно групата се цялостни с идването на игралите мачове в неделя, оповестява БНР. Новият народен треньор на черногорците Фарук Хаджибегич ще даде по-късно довечера конференция, само че към този момент очерта своите визии пред някои публицисти, които го посетиха в базата на локалната федерация.

По въпроса с петъчния мач против България в Подгорица, някогашният централен бранител беше оптимист. " Знам, че българите имат нов селекционер. Уважаваме всеки противник, само че ние имаме класа. И имаме вяра във опциите си, въпреки от време на време това да подвежда. Смятам, че сме на добър път да излезем от тунела, в който попаднахме, добави новият ментор на Черна гора.

Двата тима са към момента без победа в квалификациите за Евро 2020 с актив от по две точки. Мачът в София през март сред България и Черна гора приключи 1:1.

" Нашата отговорност е да се преборим за успеха във всеки един мач, без значение с кого играем. Имаме огромно предпочитание да се поздравим с триумф. Ситуацията в групата не дава отговор на нашите упоритости и съм го споделил към този момент на футболистите, а ще забележим какво ще се получи, съобщи Фарук Хаджибегич, който няма подозрение, че хората му ще бъдат оптимално стимулирани в мачовете.

61-годишният босненец пое националния тим на Черна гора на 25 юли, като наследи на поста Любиша Тумбакович, а за два мача като краткотраен селекционер работи и Миодраг Джудович.

Заради травми от листата отпаднаха Жарко Томашевич - централен бранител на Астана (Казахстан), и Марко Вешович- полузащитник на Легия (Варшава).

Съставът на Черна гора тренира през днешния ден от 19.00 часа въз основата на футболния съюз в предградията на Подгорица, а преди този момент има и конференция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР