Националният отбор на България завърши по най-добрия начин септемврийската си

...
Националният отбор на България завърши по най-добрия начин септемврийската си
Коментари Харесай

Националите вдигнаха самочувствието с 4:1 над Грузия

Националният тим на България приключи по най-хубавия метод септемврийската си поредност от три мача, като победи Грузия с 4:1 в контрола. Селекционерът Ясен Петров съблюдава думата си да направи 9 промени в титулярния състав и през днешния ден започнаха единствено двама от стартовия състав, спрямо мача с Литва - Петко Христов и Тодор Неделев.

Но това не попречи на положителната игра на националите ни. Мачът на процедура беше решен след към половин час игра, откакто поведохме с 2:0 с два гола от статични положения. Неделев откри в 20-ата мин. от директен свободен удар, а в 34-ата Димитър Илиев удвои от дузпа, отсъдена за нарушаване против самия него. В 44-ата мин. резултатът към този момент бе 3:0 - Неделев шутира в наказателното поле и Спас Делев отклони топката. В 52-ата мин. пък Андреа Христов повиши на 4:0 с първия си гол за националния тим. До края Грузия съумя единствено да понижи в 77-ата мин. чрез Давиташвили.

" Аз съм удовлетворен. Девет индивида нови в състава, които бяха на изключително ниво. Искам да похваля момчетата за старанието. Завършихме този лагер общ брой с положителни резултати. Не помня от кой момент не сме вкарвали 4 гола. В предни позиции можехме да бъдем още по-ефективни, само че не мога да бъда неудовлетворен. Стояхме добре. Нека сме затруднени да избираме състава. Играем в сбит цикъл, вършим ротации. Радвам се, че хората, които влизат, се показват добре. Пожелавам си да сме затруднени да избираме състава. Головете бяха красиви, добре направени. Надявам се, че до един месец Тодор Неделев и Борислав Цонев ще бъдат и в по-добро положение. Благодаря на малкото хора, които бяха на стадиона. За мен те (б.ред. - грузинците) също играха добре, имаха своите шансове, само че ние играхме добре в отбрана. Това е изразителна победа, за която би трябвало да дадем дължимото на нашите играчи. Съперникът се опита да ни изненада с тактическа скица, само че ние сме напипали метода, по който нашият тим би трябвало да играе. С четирима в отбрана, ще вършим ротации в средата на терена. Надявам се да продължим в същия жанр, който се опитваме да построяваме. Най-важен е колективът и настроението, а в този тим има страховит колектив ", разяснява след края Ясен Петров. 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР