Националният ни отбор по бокс заминава утре, вторник за високопланинската

...
Националният ни отбор по бокс заминава утре, вторник за високопланинската
Коментари Харесай

Боксовите национали се качват на Белмекен

Националният ни тим по бокс отпътува на следващия ден, вторник за високопланинската база на Белмекен. Съставът, воден от Жоел Арате, ще стартира втория стадий от подготовката си, откакто през миналата седмица води занимания на „ Дианабад “.

Специалистът възнамерява да направи лагер на Белмекен, който да продължи до 8-9 февруари. На този стадий въз основата в Рила планина е планувано да се приготвят 11 от боксьорите от първия състав. 

Там ще бъдат Ясен Радев, Даниел Асенов, Хавиер Диас, Николай Маринов, Кирил Русинов, Красимир Джуров, Венсан Киркоров, Рами Киуан, Кристиян Николов, Радослав Панталеев и Йордан Морехон. В следствие към тях може да се причислят и още имена.

„ Направихме доста добра встъпителна подготовка. Доволен съм от миналата седмица. Момчетата се хвърлиха от първия ден и извършват всичко, което им зададем като проект. Сега на Белмекен следва втория стадий. Там ще заложим главно на тактически и физически детайли. Трябва да сме в най-хубава кондиция за шампионата „ Странджа “ в края на февруари, както и за Европейското състезание до 22 години през март. Такава е задачата “, проучва обстановката Арате. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР