Ако мечтаете за бягство, което не разбива банката, нова мистериозна

...
Ако мечтаете за бягство, което не разбива банката, нова мистериозна
Коментари Харесай

£99 `Ultimate` Mystery Holiday сделка предлага £200 харчене на пари и пътувания до Бали, Ню Йорк и други

Ако мечтаете за бягство, което не разрушава банката, нова мистериозна договорка от Wowcher може да бъде всичко, от което се нуждаете, и повече.

Описана от уеб страницата на договорката като „ Най-добрата мистериозна почивка “, пасажерите могат да видят света единствено от £99 на човек. Примамлив набор от екзотични дестинации на дълги дистанции са включени в договорката, както и новото прибавяне на спомагателни награди като £200 пари за харчене, надстройки за закуска, обиколки, надстройки на четиризвездни хотели и други.

С наличните дати за тръгване сред в този момент и май идната година пасажерите могат да закупят преференциалното пътешестване на живота си единствено за £99 или да изберат дати за висок сезон на малко по-високата цена от £129 на човек. Всяко пътешестване включва двупосочни полети от Лондон, само че се оферират и районни заминавания против в допълнение възнаграждение.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Купувачите могат да спестят до £135 за „ интелигентни “ комплекти куфари от първокласната марка за багаж Antler

С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР