Купуването на подаръци за тийнейджъри не е лесно. Но една

...
Купуването на подаръци за тийнейджъри не е лесно. Но една
Коментари Харесай

Мама споделя подаръка за 18-ия рожден ден на сина си и другите родители го смятат за „гениален“

Купуването на дарове за младежи не е елементарно. Но една майка измисли идеалния подарък за сина си в чест на 18-ия му рожден ден. Проницателната австралийка разкри всичко в обществените медии - и обявата й провокира безспорна стихия, като сътрудниците й родители я нарекоха " гениална ".

Майка е употребила табло за подаръка си, върху което е добавила поредност от подаръчни карти. Първата - дебитна карта Mastercard - беше съпроводена от известието „ Поглезете се с нещо “. Втората – подаръчна карта за Коулс – имаше посланието „ For The Road Untravelled “.

Третата нагоре, подаръчна карта за състезателен магазин с думите „ За вашата кола или лов на риба “, до момента в който четвъртата, карта за Liquorland, четете „ Насладете се в този момент, когато сте на 18 и сте легални “. Последната карта беше за Uber и гласеше „ Но се приберете безвредно “. В горната част на дъската имаше особено известие, което гласеше „ Честит 18-ти Кейлан “ с „ Обичам баща, Алиша и Ава “ в долната част със съвпадащи бели букви.

Ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР