Националният клуб на привържениците на Левски официално се разграничи от

...
Националният клуб на привържениците на Левски официално се разграничи от
Коментари Харесай

Феновете на Левски излязоха с нова декларация! Този път се разграничиха от страницата на сектор “Б” в социалните мрежи

Националният клуб на последователите на Левски публично се разграничи от страницата във “Фейсбук” на Сектор “Б”. Феновете прецизират, че въпросната няма нищо общо с организациите на “сините” симпатизанти, като показва позицията единственото на създателя и притежател на дадената страница в обществената мрежа.

Според НКП, мнение за протичащото се в Левски се показва само с наличие на стадиона.

“Скъпи левскари, другари, публицисти..

Искаме да обърнем внимание върху една тематика, която в последно време постоянно бива експлоатирана от спортните медии в страната, а точно позициите на СЕКТОР Б.

За следващ път припомняме, че позицията на СЕКТОР Б може да бъде изразена по един единствен метод и това е с наличие и дейности НА СТАДИОНА, а не в обществени мрежи, конгреси или други съвременни способи на връзка.

Последната “позиция на СЕКТОР Б”, която болшинството от спортните медии циркулира, е обвързвана с треньорския пост на тима и е оповестена от ФБ страницата “СЕКТОР Б”.

Дебело подчертаваме, че “СЕКТОР Б” е ФЕН страница, нямаща нищо общо с организациите на последователите на Левски.

Позицията в нея е позиция само на създателя и притежател на въпросната страница. И макар, че тя съответствува с огромна част от мненията на хората в Сектора, едно сходно обобщаване на позиции е неприемливо. В Сектора има и подкрепящи, и неподкрепящи господин Роси, което е изцяло обикновено.

Би било добре спортните публицисти в България да подхождат по-професионално, когато отразяват мнението на една огромна общественост.

Все отново, при потребност от обявяване на публични позиции, ФБ страници на проведените последователи на Левски в Сектора са тази на НКП, Сектор Б Ултрас, както и на съответните фракции присъстващи в Сектор Б.

Когато излезе позиция от тях, може да се приказва, че това е позицията на съответните хора, седящи зад съответната организация.

Всичко друго е самозванство, операция и основаване на интриги и сензации!”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР