Националният авиопревозвач на Великобритания „Бритиш Еъруейс” (British Airways) предприе вътрешно

...
Националният авиопревозвач на Великобритания „Бритиш Еъруейс” (British Airways) предприе вътрешно
Коментари Харесай

Турбуленция в небето! Стюардеса продавала тялото и бельото си на пасажери

Националният авиопревозвач на Англия „ Бритиш Еъруейс” (British Airways) предприе вътрешно следствие, откакто се появи информация, че стюардеса на компанията е предложила секс на пасажери, а също така е продавала бельото си.

Таблоидът The Sun заяви, че стюардеса на „ Бритиш Еъруейс” е предложила полови услуги сред полетите, разгласила е еротични и провокативни фотоси в униформа в обществените мрежи, а също така е продавала бельото си. Fox News съобщи, че компанията ревизира и информация, че стюардесата е продавала тялото си и по време на полети.

Жената, чиято идентичност към момента не е известна, е имала и интимни връзки със свои сътрудници. В интернет е качвала свои фотоси и е изразявала подготвеност да предложи „ развлечение за възрастни” по време на полет. Неидентифицираната жена е взимала 40 $ за чифт долни дрехи, само че по-късно нещата ставали по-скъпи. Британският авиопревозвач разгласи, че е почнал следствие.

„ Очакваме най-голям стандарт на държание от всички наши сътрудници когато и да е и проверяваме информацията”, оповестиха от компанията. Източник от „ Бритиш Еъруейс” съобщи, че въпросната дама явно е проституирала и е употребила направените на борда еротични фотоси в униформа, с цел да си откри клиенти. Друг чиновник на самолетната компания пък допусна, че стюардесата си изкарвала спомагателни приходи поради икономическите компликации, свързани с коронавирусната пандемия. Авиосекторът е един от най-тежко засегнатите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР