Националната агенция за приходите (НАП) спира на 17 октомври стария

...
Националната агенция за приходите (НАП) спира на 17 октомври стария
Коментари Харесай

Голяма промяна в НАП! Какво се случва

Националната организация за приходите (НАП) стопира на 17 октомври остарелия си електронен портал, оповестява приходната организация.

Между 17:30 и 19:00 ч. през днешния ден е допустимо спиране и закъснение в работата на електронната платформа на Национална агенция за приходите заради миграция на данни, оповестиха от там. След 19:30 ч. ще е наличен единствено новият Портал за електронни услуги на Национална агенция за приходите.
-->
Повече от година, за улеснение на потребителите, двата портала работиха по едно и също време, като през това време са трансферирани всички потребителски профили и правата на достъп, прибавят от организацията.

Обновената платформа дава повече благоприятни условия на потребителите, като директна идентификация и по-интуитивна навигация, нов дизайн, елементарен достъп до информацията и спомагателни функционалности, като: Профил, Моите услуги, Известия, Последно употребявани услуги.

Достъпът до електронните услуги на Национална агенция за приходите е улеснен. Упълномощените лица, които са употребили остарелия портал с КЕП, ще продължат да имат същите права и в новия портал. Упълномощените лица с непълен достъп до е-услугите на Национална агенция за приходите в остарелия портал, ще могат да ги употребяват и в новата платформа, само че до датата на годност на квалифицирания електронен автограф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР