Национална агенция за приходите търси 33 служители за звеното Фискален

...
Национална агенция за приходите търси 33 служители за звеното Фискален
Коментари Харесай

НАП търси 33 фискални агенти

Национална организация за приходите търси 33 чиновници за звеното „ Фискален надзор “. Агенцията е оповестила състезания за длъжността „ контрольор по приходите ”, от които 28 са за отдел „ Оперативни действия “ в София, а петима за Граничен контролно-пропускателен пункт „ Кулата “. Те ще работят в екипи и ще правят фискален надзор на територията на цялата страна.

Конкурсите за свободните работни места ще се проведат на два стадия. На първия участниците ще вземат решение тест, чиято цел е да се открият професионалните им познания умения. Допуснатите до втория стадий ще преминат през изявление.

Работата на инспекторите във фискалното звено ще бъде обвързвана с физически и документален надзор на артикули с висок фискален риск. Данъчните ще наблюдават по какъв начин се движат стоките, дали се осъществят на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват правилно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо съоръжение за осъществяване на функционалностите си. Фискалните сътрудници ще правят и оперативни инспекции на комерсиалните обекти в страната, като ще наблюдават за издаването на касови бележки и правилното отчитане на оборотите в магазините.

Кандидатите могат да подадат документи до 15 ноември, в това число, персонално или посредством прокурист с нотариално заверено пълномощно-оригинал, на някой от посочените в обявите адреси.

Описание на длъжността, условията за заемането ѝ и мостри на документи за присъединяване, могат да бъдат открити на интернет страницата на НАП в графа „ Работа в Национална агенция за приходите “/Обяви.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР