Нацианалният фенклуб на Черно море и футболният тим организират благотворителна

...
Нацианалният фенклуб на Черно море и футболният тим организират благотворителна
Коментари Харесай

Черно море с нова благотворителна кампания

Нацианалният фенклуб на Черно море и футболният отбор провеждат благотворителна акция за мача със Славия. Двубоят е от 15 ч. на стадион „ Тича “.

Ето какво пишат на страницата си във Facebook от Националния почитател клуб на Черно море:

Този път поста преди домашен мач ще бъде по-различен.

Национален почитател клуб Черно море Варна взаимно с ПФК Черно море / PFC Cherno more афишира следващата си благотворителна акция. Специалното в самодейността ни е, че с изключение на от целия тим и щаб на Черно море, тениската е подписана от Стефан Богомилов и Тодор Марев, две знакови митове на нашия клуб. Обявяваме начало на търга през днешния ден (08.12),а последна дата на търг ще бъде петък (22.12)!

Призоваваме всички почитатели на Черно море да се включат в благотворителната акция с плюшени играчки за подкрепяне на Дмсгд Варна
15:00ч – Всички дружно на стадиона!
В ИМЕТО НА ЧЕРНО МОРЕ,

ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!

Сумата от търга ще бъде дарена в интерес на акцията Аз Вярвам и Помагам и на хора в потребност!търг

Начална цена на търга – 100лв!

Нацианалният фенклуб на Черно море и футболният отбор провеждат благотворителна акция за утрешния мач със Славия. Двубоят е от 15 ч. на стадион „ Тича “. Ето какво пишат на страницата си във Facebook от Националния почитател клуб на Черно море: Този път поста преди домашен мач ще бъде по-различен. Национален почитател клуб Черно море Варна взаимно с ПФК Черно море / PFC Cherno more афишира следващата си благотворителна акция. Специалното в самодейността ни е, че с изключение на от целия тим и щаб на Черно море, тениската е подписана от Стефан Богомилов и Тодор Марев, две знакови митове на нашия клуб. Обявяваме начало на търга през днешния ден (08.12),а последна дата на търг ще бъде петък (22.12)! Призоваваме всички почитатели на Черно море да се включат в благотворителната акция с плюшени играчки за подкрепяне на Дмсгд Варна 15:00ч – Всички дружно на стадиона! В ИМЕТО НА ЧЕРНО МОРЕ, ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА! Сумата от търга ще бъде дарена в интерес на акцията Аз Вярвам и Помагам и на хора в потребност!търг Начална цена на търга – 100лв!
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР