Натрупването на златни и валутни резерви от Русия през последните

...
Натрупването на златни и валутни резерви от Русия през последните
Коментари Харесай

„Ди Велт“: Русия практически е неуязвима от санкции на Запада

Натрупването на златни и валутни запаси от Русия през последните години прави страната на практика неуязвима пред евентуални нови стопански наказания от Запада поради обстановката към. Този извод прави в своя публикация Холгер Цшепиц във вестник, съобщи БГНЕС. 
Шефът на икономическия отдел на вестника отбелязва, че статистиката доста бързо ще отрезви поддръжниците на нови ограничаващи ограничения против Москва. „ Това демонстрира, че финансово не е толкоз елементарно да сложим страната на колене “, написа Цшепиц. Той напомни, че размерът на съветските валутни запаси доближи рекордно равнище - 600 милиарда $ - и то при спад в цените на петрола и към този момент съществуващите наказания против Руската федерация. „ Руският президент очевидно е съумял да ускори финансовата отбрана от Запада “, декларира създателят.
 Министерство на външните работи на Русия: Много западни страни са разработвали субстанции от групата Новичок Министерство на външните работи на Русия: Много западни страни са разработвали субстанции от групата " Новичок "
Специалисти от доста западни страни и профилирани структури на НАТО работят от няколко години върху химикалите от групата „ Нов...
" Русия има петия по величина финансов запас в света и шестото най-ниско равнище на обществения дълг. Правителството (на Русия) е в удобно състояние, геополитически по-малко уязвимо ", сподели Крис Уифър, специалист в самостоятелната консултантска компания Macro-Advisory. Той уточни, че икономическата обстановка в Русия в този момент е доста по-стабилна, в сравнение с при предходни финансови рецесии, и от суматоха няма и диря. " В сейфовете има злато ", изясни Уифър.
Статията отбелязва, че това изяснява за какво финансовите пазари реагираха задоволително умерено на новото геополитическо напрежение. За два дни рублата падна по отношение на $ единствено с 2%, което като цяло съгласно създателя е " доста сдържан " индикатор.
" Курсът на Путин проработи. Повишаването на цените на златото докара до валутни запаси ", написа Цшепиц, като означи, че единствено през тази година съветската държавна хазна е получила спомагателни 47 милиарда $, а приемането на 38 милиарда от тях е обвързвано с нарастване на цената на благородния метал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР