Наталия Стаменова има над 26 години юридически стаж. Професионалната ѝ

...
Наталия Стаменова има над 26 години юридически стаж. Професионалната ѝ
Коментари Харесай

Още един следовател от НСЛС ще се бори за място във ВСС

Наталия Стаменова има над 26 години юридически стаж. Професионалната ѝ кариера стартира през 1993 година в Столична следствена работа - Стопански отдел. В интервала от 1997 година до 2006 година поредно е била следовател в Окръжна следствена работа - Перник и в Окръжна следствена работа – София. От 2006 година е следовател в Националната следствена работа. Участвала е в основаването на Камарата на следователите в България, била е секретар на Колегията при Софийска окръжна следствена работа, а в интервала от 2012 година до 2014 година е била член на Управителния съвет на Камарата, посочи " Параграф 22 ".

Вносителите на предлагането показват, че следовател Стаменова се употребява с неоспорим престиж в професионалната общественост. Според тях „ избирането ѝ за член на Висшия правосъден съвет би било разумна последваща крачка към потребление на нейния потенциал като персона и експерт с богата и многостранна подготовка “.

Следовател Стаменова е преподавател по тематиките за следствие на данъчни и документни закононарушения, има изявления в Бюлетина на Асоциацията на прокурорите. Три пъти е избирана за член на Комисията по атестирането и състезанията към Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет.

На базата на професионалната си подготовка и персоналната мотивация за самоусъвършенстване, тя е построила качества, които я дефинират като чудесно квалифициран следовател, постигащ значими резултати в работата.

При водене на следствията показва задълбочени знания, като е финализирала сполучливо огромен брой досъдебни производства, а изразените от нея мнения са възприети като аргументирани и кореспондиращи с доказателствата и материалния закон.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР