Наталия Кобилкина изненада последователите си в социалните мрежи, като се

...
Наталия Кобилкина изненада последователите си в социалните мрежи, като се
Коментари Харесай

Това ли е новият мъж до Кобилкина?

Наталия Кобилкина изненада почитателите си в обществените мрежи, като се появи с нов мъж до себе си, само че не би трябвало да имаме вяра на всичко, което виждаме

" Когато губиш обичания си заради каквато и да било причина и ти се коства, че целият свят свършва. Не можеш да си представиш да живееш без него. Чакаш той да се върне и да осъзнае какъв брой си специфична за него и че не може да живее без теб. Надеждата непрекъснато живее в теб, а ти губиш скъпото си време. Когато го срещаш, имаш чувството: “Най-накрая! Заслужаваше си цялото очакване! Той е интелигентен, мощен, деен, същински алфа мъжага. " Ти си щастлива с него. Той може да бъде същински благородник, в случай че реши. Разбира те доста добре и в главата ти към този момент свири сватбен танц, измисляш имена на децата ви и си фантазираш по какъв начин ще живеете вечно заедно… " - написа в инстаграм Наталия Кобилкина.

Бърза инспекция на Plovdiv24.bg откри, че този клип е изработен за Кобилкина да популяризира един от многото си семинари и мъжът от фотографията е модел. Напористата сексоложка постоянно е успявала да задържа вниманието към себе си с провокации и кавги, които както знаем продават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР