Настоявам бившите ми колеги от групата на социалистите да изтеглят

...
Настоявам бившите ми колеги от групата на социалистите да изтеглят
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Евродепутати пишат срещу България 


Настоявам някогашните ми сътрудници от групата на социалистите да изтеглят поправката от резолюцията за районен съд Македония

„ Недопустима корекция готвят евродепутати в резолюция за Република Северна Македония. Поправката е ориентирана против България “, това написа във фейсбук вицепрезидентът Илияна Йотова. Според нея е невиждано в подобен документ да се съдържа и укор към сегашна страна членка. Тя прикани някогашните си сътрудници от Групата на социалистите и демократите в Европарламента да изтеглят поправката.

Ето целият пост на Илияна Йотова:

Недопустима корекция готвят евродепутати в резолюция за Република Северна Македония. Поправката е ориентирана против България. Безпрецедентно е в подобен документ да се съдържа и укор към сегашна страна членка. Призовавам някогашните си сътрудници от Групата на социалистите и демократите в Европарламента да изтеглят поправката.

Езикът на омразата и провокативните изявления, както и потъпкването на правата на хората с българско съзнание са запазена марка на Република Северна Македония. Готвената корекция удостоверява за следващ път пропуща на българската страна да изясни на европейските си сътрудници своята позиция за Република Северна Македония.

Добросъседството значи освен изчистване на разногласия от предишното, само че и държанието в сегашното, както и отбрана на жителите с българско съзнание. Конкретен образец от последните дни е абсурдът с представителя на Скопие на музикалния конкурс " Евровизия " поради българската му еднаквост и благосклонност към нашата страна.
https://www.facebook.com/IlianaIotova/posts/4433801783302044
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР