Настоящият треньор №1 на България Стойчо Младенов, който бе избран

...
Настоящият треньор №1 на България Стойчо Младенов, който бе избран
Коментари Харесай

Стойчо Младенов пред Sportal.bg: Не искам да наранявам никого в ЦСКА

Настоящият треньор №1 на България Стойчо Младенов, който бе определен за най-хубав измежду футболистите на страната през 1983 година, се съгласи за приказва пред камерата на Sportal.bg . Той разяснява наболелите проблеми в родния футбол и това дали ще продължи да работи в казахстанския Кайсар.

Славният нападател, екзекутирал преди време Ливърпул, е изумен от държанието на треньорите у нас, които не съумяват да защитят правата си пред клубните ръководители. Колкото до тематиката ЦСКА, то Младенов сподели: " ЦСКА? Оставям това без коментар. Не желая да разясня ЦСКА, тъй като мога да кажа нещо, което да не се хареса или да се изтълкува скандално, а не желая да контузвам никого. Клубът си има политика, която си следва – дали е вярна или не е - дано почитателите да преценяват и да дават оценки ", разяснява Стойчо Младенов.

Иначе за двата отбора в елита ЦСКА 1948 и ЦСКА – София, мнението на експерта е: " Всеки е в правото си да си развива клуб, с каквото име му разрешат. Да влага средства и благоприятни условия. Важното за мен е да се развива всеки един клуб и да дава опция младежи да влизат и да спортуват, а не да се увличат по странични неща, които да унищожават младото българско население. Затова колкото повече клубове, колкото повече футболни школи – толкоз по-добре ".

Младенов към този момент няколко пъти е предложил да се вкара системата за осъществяване на шампионата от Казахстан в България, защото тя и доста по-практична и свежда корупцията до най-малко.

Според него треньорите имат най-малката виновност за неуспеха на националния отбор в последните месеци. За Младенов проблемите идват от изискванията за работа и голямото напрежение, под което е подложен родният треньор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР