Настоящият тенис сезон беше повече от успешен за Рафаел Надал,

...
Настоящият тенис сезон беше повече от успешен за Рафаел Надал,
Коментари Харесай

Надал и Роналдо инвестираха над милион евро в съвместен проект

Настоящият тенис сезон беше повече от сполучлив за Рафаел Надал, който завоюва две трофеи от Големия шлем и сега оглавява класацията по този индикатор, притежавайки 22 от най-ценните титли в спорта. Същевременно обаче Матадора очевидно няма желание да си оставя прекомерно доста свободно време и е решил да предприеме ново бизнес начинание, в което негов съучастник ще бъде една от най-големите футболни митове, а точно Кристиано Роналдо.

Именитите спортисти са решили да отворят чисто нов първокласен ресторант в центъра на Доха, където почитателите от целия свят ще могат да се любуват на изтънчено меню, както и мачовете от Световното състезание по футбол, което се организира точно в Катар. Самото място ще залага на обичайната средиземноморска кухня и е част от веригата " Tatel ", която двамата спортисти стартираха преди осем години и към този момент разполагат със заведения в Мадрид, Ибиса и Бевърли Хилс.

Общата инвестиция на Роналдо и Надал се равнява на към малко над 1 милион евро, а самите цени в ресторанта несъмнено не са по джоба на всеки, тъй като едно главно ядене е в размерите на към 50 евро, до момента в който чаша шампанско би ви коствала тъкмо два пъти по-малко.

Ето и фотоси от самото заведение в столицата на Катар:







 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР