Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали тима след победата с

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали тима след победата с
Коментари Харесай

Алегри: По-добре, че Бонучи не игра

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали отбора след успеха с 2:0 над Милан. Той изясни и какво го е предиздвикало да остави на пейката Леонардо Бонучи в дербито на “Сан Сиро”.

“Загубата от Манчестър Юнайтед ни стресна, само че бързо се върнахме на правилния път. Тогава доста хора ми споделиха какъв брой добре сме играли. Това обаче няма значение, в случай че резултатът не е в твоя изгода. Днес играхме добре и победихме. Беше значимо да запазим дистанцията с Наполи, още повече, че Интер загуби в Бергамо”, разяснява Алегри.

“Защо не игра Леонардо Бонучи? Той имаше потребност от отмора и се случи по този начин, че се падна да не играе тъкмо против Милан. Дори и седейки на пейката, Бонучи получи доста обиди от почитателите на домакините, по тази причина беше по-добре, че не взе присъединяване в мача. През второто полувреме намалихме темпото и опитвахме далечни удари, с цел да държим противника под напрежение”, изясни експертът.

“С Роналдо, Манджукич и Дибала в офанзива сме по-трудно предвидими. Алекс Сандро направи отлично центриране за гола на Марио. В началото на сезона множеството ни центрирания бяха по земята, само че в този момент започнахме да ги насочваме по-високо. Така можем да използваме в оптималната степен мощната игра с глава на Манджукич”, добави Алегри. Серия А 12 кръг, неделя 11 ноември  Милан 0:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР