Наставникът на Ювентус - Макс Алегри, нямаше как да не

...
Наставникът на Ювентус - Макс Алегри, нямаше как да не
Коментари Харесай

Алегри след разгрома: Такива мачове се случват веднъж в годината

Наставникът на Ювентус - Макс Алегри, нямаше по какъв начин да не признае превъзходството на Наполи в снощното дерби от Серия А. Неговите „ бианконери “ изгубиха с 1:5 на “Диего Армандо Марадона ” и към този момент изостават на 10 точки от партенопеите, които затвърдиха ролята си на любимец за купата.

“Нашият противник изигра отличен мач. Ние нямахме нужната сила, с цел да се противопоставим. В най-хубавия ни интервал от дуела изостанахме с 0:2. Това е футболът. Такива мачове се случват един път в годината. Трябва допустимо най-бързо да се възстановим, тъй като остават още доста срещи. Изглеждаше като че ли можем да получим гол във всеки един миг. Загубата ни е заслужена. Когато в сходни дербита правиш неточности, е мъчно да те да останат ненаказани ”, призна Алегри.

“Преди това бяхме в серия от 8 следващи победи, тъй че просто би трябвало да се върнем на правилния път. Загубихме от водача в класирането, който справедливо е на мястото, което заема. Ще се опитаме да извлечем избрани позитиви. Трябва да приемем провалянето и да продължим напред ”, сподели още наставникът на торинци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР