Наставникът на Винченцо Италиано изрази съжалението си, че неговият отбор

...
Наставникът на Винченцо Италиано изрази съжалението си, че неговият отбор
Коментари Харесай

Треньорът на Фиорентина: Всичко можеше да се случи, но не и да загубим от Ювентус

Наставникът на Винченцо Италиано изрази съжалението си, че неговият тим не съумя да вкара ситуациите си и в последна сметка загуби домакинския си мач с от полуфиналите на Купата на Италия с 0:1 след автогол в добавеното време.
 Икономичен Ювентус се приближи до финала за Купата на Италия Икономичен Ювентус се приближи до финала за Купата на Италия
“За страдание, продължаваме да не бъдем остри в последните минути на мачовете, в които не можем да открием резултата, а след това губим. Това се случи както против, по този начин и довечера. Не знам какво повече мога да желая от тима. Отправихме 22 удара и не допуснахме съвсем никакви от противниковия тим. Това е първия ни сезон дружно и се оправяме добре, само че ни липсва черешката на тортата. Все отново има реванш и ще отидем в да покажем нашата си игра. Беше значимо да запазим мрежата си суха, а сходен гол е много мъчителен. Ще има още 90 минути, като ще се опитаме да покажем същия дух и още веднъж да сътворим толкоз доста положения, пък ще забележим какво ще стане.

Проблемът е, че когато се стараеш да създаваш толкоз доста голови благоприятни условия, ти искаш да поведеш рано, с цел да можеш да контролираш мача. Ако интригата в него остане жива, ще те накаже при първа опция. Това е представянето, което искахме. Дори и дуелът да беше приключил 0:0, отново щяхме да се нуждаем от гол в реванша. Така че резултатът се трансформира, само че би трябвало да играем по същия метод и да се опитаме да реализираме по-добър резултат от довечера. Трябва да бъдеш по-бдителен, да усещаш заплахата и да си подготвен. Ние обаче не го вършим и постоянно ни санкционират за това. Усещането беше, че всичко можеше да се случи, само че не и да загубим мача. Това, което още повече ме ядосва, е, че не трансформираме ситуациите и превъзходството си в голове. Казах на момчетата, че това значи, че към момента ни следва много работа за извършване, както и че има мачове за печелене ”, разяснява Италиано след мача.
 Батистута се появи на Батистута се появи на "Артемио Франки " за мача на Фиорентина с Ювентус 3 март | 12:01  Алегри: Направихме неточности, само че Фиорентина не ги наказа Алегри: Направихме неточности, само че Фиорентина не ги наказа 3 март | 06:57  Икономичен Ювентус се приближи до финала за Купата на Италия Икономичен Ювентус се приближи до финала за Купата на Италия 2 март | 23:55 Още от Футбол свят  Недвед: Влахович изненада и мен, мога да го сравня с Кристиано Недвед: Влахович изненада и мен, мога да го сравня с Кристиано 3 март | 12:09 257 0  Батистута се появи на Батистута се появи на "Артемио Франки " за мача на Фиорентина с Ювентус 3 март | 12:01 352 0  Палмейрас сграбчи Суперкупата на Южна Америка Палмейрас сграбчи Суперкупата на Южна Америка 3 март | 11:29 489 0  В УЕФА са подготвени да обсъдят дали да изгонят авторитетен руснак от ръководството си В УЕФА са подготвени да обсъдят дали да изгонят авторитетен руснак от ръководството си 3 март | 11:11 888 2  Томас Тухел за продажбата на Челси: Ситуацията е сериозна и играчите го схващат Томас Тухел за продажбата на Челси: Ситуацията е сериозна и играчите го схващат 3 март | 10:53 1521 5 Виж всички Водещи Новини  Тодор Неделев: В дербито няма любимец! Силите са изравнени Тодор Неделев: В дербито няма любимец! Силите са изравнени 3 март | 08:30 4073 22  Тунчев: Малко или доста настроението е минорно, само че няма време да се вайкаме Тунчев: Малко или доста настроението е минорно, само че няма време да се вайкаме 3 март | 11:40 682 1  Честит 3 март, българи! Честит 3 март, българи! 3 март | 09:23 2348 45  Славия и Берое ще дефинират последния полуфиналист за Купата на България Славия и Берое ще дефинират последния полуфиналист за Купата на България 3 март | 07:23 4969 25  Левски раздава безвъзмездни билети за дербито с ЦСКА - София Левски раздава безвъзмездни билети за дербито с ЦСКА - София 3 март | 10:12 5864 41 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР