Наставникът на Верея Небойша Миличич поздрави футболистите си след минималната

...
Наставникът на Верея Небойша Миличич поздрави футболистите си след минималната
Коментари Харесай

Треньорът на Верея: ЦСКА ни вкара с едно положение до почивката

Наставникът на Верея Небойша Миличич поздрави футболистите си след минималната загуба (0:1) от ЦСКА-София. Специалистът съобщи, че голът на " алените " е паднал с известна доза шанс.

" Не сме удовлетворени от резултата в мача, само че сме удовлетворени от метода, по който момчетата се показаха в целия дуел. Опитахме се да създадем някои положения, имахме един огромен късмет при започване на мача. Първият късмет за ЦСКА беше гол. Те нямаха други положения през първото полувреме. След почивката се борихме, те атакуваха, ние се отбранявахме, нямаше доста положения.

Сигурно щеше да е по-различно, в случай че бяхме вкарали първоначално. Със сигурност нямаше нищо да е решено, само че щеше да е подтик за нас. ЦСКА е доста добър тим, честитих на играчите ми за играта. Винаги има неточности за головете, имаше известна доза шанс, с цел да може Тиаго да играе с топката пред вратата. Напоследък тук играем много по-добре, неприятното за нас е, че не играем задоволително нападателно.

Липсва ни централен нападател, през зимата би трябвало да вземем подобен футболист. Работи се, водят се договаряния, това зависи от други хора, не от мен. Вярвам, че ще успеем да вземем нападател, който да ни реши проблемите в офанзивата. След мача със Славия ще приказваме за тези неща ", довери Небойша Миличич след срещата на " Трейс Арена ". Първа лига 19 кръг, неделя 9 декември  Верея 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР