Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде пресконференция преди плейофния двубой

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде пресконференция преди плейофния двубой
Коментари Харесай

Белчев: Това е най-важният мач за мен до момента

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде конференция преди плейофния дуел за влизане в групите на Лига Европа против Базел. Старши треньорът на " алените " съобщи, че това е най-важният мач досега за него отпред на отбора и че са готови за всевъзможни разновидности в дуела, в това число и дузпи.

" Най-важният мач за мен досега. Много време чакаме този мач. Всички в тима осъзнават това. Говорихме доста и ще се опитаме да се представим оптимално добре, с цел да извлечем максимума ".

" Отборът на съперника има добра скорост в офанзива, компактни са - това е, което мога да отлича. Най-важното е да имаме скорост в офанзива и да владеем повече топката - това, което съгласно мен са мощните страни на Базел ".

" Надяваме се да имаме самообладание - и в офанзива, и в отбрана. Подготвени сме за вид дузпи. Имаме седем души, от които в последния миг ще реша кои 5 ще извършват. В един мач всичко може да се случи, тъй че имаме подготвеност ".

" Важното за нас е да победим, без значение дали ще е в постоянното време или в продълженията ", приключи Стамен Белчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР