Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, сподели подробности относно

...
Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, сподели подробности относно
Коментари Харесай

Балъков с подробности за изненадващата раздяла с Мартин Камбуров

Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, показа детайлности по отношение на изненадващата разлъка с Мартин Камбуров. З.

" Искам да изчистя спекулациите по този въпрос. Това е негово персонално предпочитание. Нямаше никакви противирочия или конфликтни неща сред нас. Ние почитаме желанието на всеки футболист, който желае да отиде в различен тим. Ръководството се разбр с него, стиснахме си ръцете, пожелахме си триумф. Благодаря му за времето при нас, за головете и за положителния образец, който даде. Пожелаваме му да си реализира задачата с тима на Берое ", показа Балъков.

" Вие знаете политиката ни. Може би сте чули и за индивида, който ще го замести - Димитър Митков. На последната права сме да подпишем контракт, като стане ясно, ще се разгласи. Няма нещо, за което хората да не могат да се схванат. Нещата са окей. "

" Не може да се поправя отсъствието на Камбуров, само че това е късмет за другите футболисти, които играят на неговата позиция, да дадат всичко от себе си, с цел да компенсираме спортно-технически неналичието му. "

" С Митков сме на последната права. Все още няма подписан контракт, само че скоро ще обявим и идването му. Ние имме интерес към доста млади футболисти, не желая да споделям имена. Не можем да вземем всичко, което желаеме, би трябвало да има схващане и от клуб, и от самия футболист. Много ще сме щастливи, в случай че това с Митков се реализира, тъй като той е един от най-перспективните български нападатели. Добър вид за нас ", добави Бала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР