Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, коментира равенството на

...
Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, коментира равенството на
Коментари Харесай

Краси Балъков: Искахме да победим Берое, но последният ни пас не бе точен

Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, разяснява равенството на отбора си против Берое (0:0) в дуел от 2-ия кръг на efbet Лига.

" На фона на 90-те минути резултатът е законосъобразен, играхме проведено и плътно в отбрана, имахме положения на контраофанзива, само че не реализирахме, защото ни липсваше последният пас. Нашите старания са във всеки мач да побеждаваме. Искахме да победим и ЦСКА-София и Берое, само че не сполучихме да спечелим ", разяснява той.

" Не ни доближи последният пас, не беше по този начин прецизен, както ни се искаше, с цел да спечелим. Имаме 30 футболисти, всеки е подготвен да влезе и да играе. Целите на тима са високи и се взимат класни попълнения. Чочев е минал прегледи и положението му е положително поради травмата, която имаше. Трябва да поработим с него и скоро ще се появи в групата ", добави Балъков.

" Сериозен противник, тази година efbet Лига ще е много конкурентна, елементи ще вземат решение мачовете, уповавам се играчите да схванат сериозността на мача с Арда ", сподели още той във връзка идния мач от шампионата против Арда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР