Наставникът на Царско село Любослав Пенев похвали футболистите си за

...
Наставникът на Царско село Любослав Пенев похвали футболистите си за
Коментари Харесай

Пенев: Трябваше да спечелим, потенциалът ни е за шестицата

Наставникът на Царско село Любослав Пенев похвали футболистите си за представянето им против Ботев (Пловдив), въпреки че царете изпуснаха преднина от два гола и срещата приключи 2:2.

“2:0 е подъл резултат, когато не вкарваш. След 2:0 имаме още една, две три обстановки. Когато не вкараш, ще ти вкарат. Поздравявам момчетата - доста дисциплинирани, само че би трябвало да вкараме и да затворим мача. Не отбележим ли гол, влиза напрежение. Ние сме по-добрият тим и трябваше да спечелим”, съобщи Пенев, който се върна и към предходния мач на своя тим, изгубен с 1:2 против ЦСКА 1948.

“Трудът, който поставяме, не би трябвало да бъде отнеман от съдиите. Когато има дузпа, да я свири, а не след това да компенсира. Ние би трябвало да работим. Нямаме искания да станем първи, само че кой знае - някой ден може и да се прицелим. Имаме капацитет да сме в шестицата, само че изпускаме доста точки. Тактически тимът е доста добре, само че би трябвало да вкараме гол.

Може нападателите да са малко обезпокоени от това, че парвят пропуски. Мотивирам ги и им споделям, че един ден това ще свърши. Тренировки, тренировки, тренировки”, приключи Любо Пенев. efbet Лига 18 кръг, понеделник 22 февруари  Царско село 2:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР