Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че отсъствието на

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че отсъствието на
Коментари Харесай

Зидан: Предпочитам онзи другия проблем

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че отсъствието на Гарет Бейл се трансформира в проблем за отбора. От известно време насам уелският нападател лекуваше травма и това се отрази на играта, тъй като “белите” записаха няколко незадоволителни резултата. “Липсва ми BBC”, съобщи Зизу, визирайки известното с тази абревиатура трио Кристиано Роналдо-Карим Бензема-Гарет Бейл.

Бившият футболист на Тотнъм към този момент е възобновен от контузията си, направи две пълноценни тренировки, само че без значение от това няма да попадне в групата за мача с Лас Палмас на следващия ден (21:45 ч.). Същото важи и за Даниел Карвахал.

“Искам всичките ми играчи да са здрави. И тогава това се трансформира в проблем (б.р. тъй като някой би трябвало да не играе), само че избирам това да ми е проблемът”, добави Зидан.
Training | Asensio, Bale and Ronaldo pic.twitter.com/k8JzBFue7Q
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) November 4, 2017

Французинът не счита, че моментната уязвимост на отбора му е обвързвана с качествата на състезателите и показаното от тях. “Проблемът ни не е чисто футболен, тъй като ние не играем неприятно. Да, може би от време на време се представяме неприятно, само че единствено в избрани стадии от срещата. Като цяло обаче не сме слаби. Това ми се е случвало и като състезател. Загубихме два мача, не сме щастливи, само че би трябвало да продължим да преследваме задачите си. Хората имат къса памет, само че ние не можем да направляваме това. Със сигурност обаче можем да се представяме по-убедително. Нашите футболисти към този момент са показвали, че когато стане мъчно, те могат да извадят други лица. Не мисля, че сме в рецесия. Знаем какво би трябвало да сторим, с цел да се измъкнем от това положение”, добави Зидан.
@realmadrid - " Echamos de menos a la bbC " https://t.co/S3YjUTZYCV
— AS (@diarioas) November 4, 2017

Треньорът не пожела да вземе страна във вчерашното изявление на Кристиано Роналдо против управлението, съгласно което то не е осигурило нужните класни попълнения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР