Наставникът на Наполи Карло Анчелоти отбягва да говори по темата

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти отбягва да говори по темата
Коментари Харесай

Анчелоти: Клубът се занимава с въпроса за Икарди

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти отбягва да приказва по тематиката за Мауро Икарди, който цяло лято е обвързван с трансфер в клуба. По-рано през днешния ден сребърните медалисти подписаха с Ървинг Лосано от ПСВ Айндховен и към този момент мислят за съботното посещение на Фиорентина в среща от първия кръг на Серия “А”.

“Не ме интересува въпросът за Икарди. Клубът се занимава с това. Ние си имаме способени шефове. Аз мисля единствено за тима и тежкия старт, който ни очаква”, съобщи Анчелоти.

Преди два дни се появи информация, че Интер е приел оферта на неаполитанците от 65 млн. евро, само че самият нападател не е податлив да премине на “Сан Паоло”. Към днешна дата Икарди по-скоро ще остане на “Сан Сиро”.

Benvenuto!

Welcome!

Bienvenido!

The international is already fitting in well with his new teammates. pic.twitter.com/HO28YQCPvn
— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) August 23, 2019
Според Анчелоти Наполи е по-силен от предишния сезон. “Вдигнахме качеството. Досега имахме триумф на пазара, да забележим по какъв начин ще е на терена. Всички в тима са стимулирани и се намират в нужната физическа кондиция. Лосано е положително момче, което доста искаше да пристигна в Наполи. Той може да играе отдясно, зад нападателя, на върха на офанзивата и от време на време вляво. Точно това обичаме - да взимаме поливалентни футболисти, а освен такива, които са профилирани в една позиция”, добави треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР