Наставникът на Милан Дженаро Гатузо похвали играчите си за представянето

...
Наставникът на Милан Дженаро Гатузо похвали играчите си за представянето
Коментари Харесай

Гатузо: Времето ще покаже дали сме придобили зрялост на терена

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо похвали играчите си за представянето им в последните мачове, като уточни и региона, в която отборът би трябвало да се усъвършенства.

“Трябва да играем по-добре механически, имаме нужната мощ да играем по този метод. Ние сме окуражени и би трябвало да мислим по-малко, с цел да използван по-добре нашите тактики. Играхме против мощен тим предишния мач. Нормално е да ни е мъчно против Рома, само че бях впечатлен с представянето ни. Заплатата ми? Доволен съм от заплащането ми и благодаря на управлението. Просто би трябвало да се концентрирам върху работата си с професионализъм, само че това не е моментът да приказваме за възнаграждението ми. Чалханоглу? Няма да приказвам неприятни неща за играчите ми. Той знае, че може доста повече даже механически и работи в тази тенденция. Билия? Тренира с нас, макар че още не е изцяло подготвен. Ще преценим положението му в подобаващия миг.
Gattuso: " We have to play better technically, we have the strength to play in that manner. We are determined and we have to think less so as to implement our strategies better " #MilanCagliari
— AC Milan (@acmilan) February 9, 2019 Когато има пристрастеност и упоритост, всичко е допустимо. Аплодирам играчите ми за напъните им в последно време. Времето ще покаже дали в действителност сме придобили зрялост на терена. Следващите ни 4 мача ще са сложни. Донарума? Мисля, че би трябвало да се концентрира върху представянето си и да продължи по същия път. Рейна е експерт и е от огромна помощ за Джиджо. Целта ни е да навлезем в края на сезона с нещо значимо, за което да се борим. Трябва да използваме силата си умно и да вършим по една стъпка. Конти? Той се възвръща и когато играе, се оправя добре. Ако не играе, по този начин съм решил - виждам различен, който ми вдъхва доверие. За нас той остава доста значим състезател и се надявам да му дам минути. Сапата? Нямам вести по обстановката с контракта му. Има договаряния за възобновяване, само че не знам какво си е приказвал Леонардо с сътрудника му. Кристиан работи по завръщането си. Ще е на линия след 10-14 дни”, разяснява Гатузо на конференцията си преди утрешното домакинство на Каляри.
Gattuso: " When there is passion and determination anything is possible. I applaud my players for their effort lately. Time will tell if we have truly attained maturity on the pitch, our next 4 games are going to be tough " #MilanCagliari
— AC Milan (@acmilan) February 9, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР