Наставникът на Масимилиано Алегри за пореден път подчерта, че неговият

...
Наставникът на Масимилиано Алегри за пореден път подчерта, че неговият
Коментари Харесай

Алегри: Не можем да достигнем отборите пред нас

Наставникът на Масимилиано Алегри за следващ път акцентира, че неговият тим се бори за място в топ 4, а не за Скудетото. Той също по този начин разяснява утрешното посещение на, акомодацията на и изтичащия контракт на.

“Това е решаващият миг от сезона, идната седмица е интензивна. Дано да ни бъде занимателно. Утре ще играем със, които завоюваха две семейства при Марко Джампаоло с шест маркирани и нула позволени гола. Те имат много попадения в първите 15 минути, тъй че ще се нуждаем от верния метод. Необходими са ни точки, с цел да приключим в топ 4. Предстои ни много работа. Отборите пред нас ще останат там и не можем да ги достигнем. Трябва да се фокусираме върху себе си. Има още седмица преди паузата. Дано всичките ми футболисти да са разполагаем по-късно.

Трябва да реша за стартовия състав. За благополучие, и се завръщат, а е добре. би трябвало да възобнови естествени тренировки в неделя, тъй че нека да може да се завърне против. Нека гледаме чашата на половина цялостна, по този начин е най-добре. ще играе на следващия ден. Мисля, че това ще му бъде мач номер 100 за тима. Единият от Куадрадо и ще започва в офанзива. Целта ни е да приключим в топ 4. Сезонът е дълъг, като на следващия ден ще се надигнем против. Нуждаем се от положителен редултат, с цел да продължим непобедимата си серия и да се затвърдим на четвъртото място. Винаги е мъчно да се играе на “Мараси ”, са друг тим вкъщи и би трябвало да чакаме сложен мач. Трябва да покажем темперамент и да си тръгнем с добър резултат.

Доволен съм от. Не му беше елементарно да пристигна в и да играе на всеки три дни. Тук напрежението е по-голямо. Винаги играем за победа и всяко допиране е решаващо, тъй като може да ти донесе победа или загуба. Говорих си с него през вчерашния ден и му споделих, че би трябвало да бъде по-чист в играта си, с цел да увеличи техническото си качество. Той преди малко пристигна от, тъй че се нуждае от време.

е 29-годишен мъж и е експерт. Като останалите играчи, той би трябвало да договаря за нов контракт. Той би трябвало да излиза на терена и да дава най-хубавото от себе си, както постоянно е правил. Той не се нуждае от каквото и да било, на 29 е. В момента се възвръща от травма, като аз и тимът се нуждаем от него. Той е техничен футболист, който ни дава качество. Нуждая се от всички, в това число и от Пауло. Дано да се завърне в сряда. Той се усеща по-добре и може да е подготвен за Шампионската лига, както и. Ще създадем оценки в неделя след идния мач.

Отборният дух е добър, само че във футбола постоянно си на ръба. Вижте какво стана онази вечер във превъзходния мач сред и. Всичко изглеждаше, че върви безпрепятствено, само че във футбола има непредвидени обстановки. Отборът би трябвало да се оправя в сходни моменти. В противоположен случай той пропада и бива засегнат. Още нищо не сме спечелили, нито сме на четвъртфинал в ШЛ. Ще забележим къде ще бъдем на 28 май, уповавам се. Ако ли не, седмица по-рано ”, разяснява Алегри.
 Дибала от ден на ден се отдалечава от Ювентус Дибала от ден на ден се отдалечава от Ювентус 10 март | 12:29  Срещата за бъдещето на Дибала се отсрочва Срещата за бъдещето на Дибала се отсрочва 9 март | 17:43  Италиански национал може да си тръгне от Ювентус като свободен сътрудник Италиански национал може да си тръгне от Ювентус като свободен сътрудник 9 март | 12:17  Ювентус обмисля да приключи договарянията с Дибала Ювентус обмисля да приключи договарянията с Дибала 9 март | 04:03  Канаваро: Битката за Скудетото ще ни забавлява до края на сезона Канаваро: Битката за Скудетото ще ни забавлява до края на сезона 8 март | 20:36  Алегри призна, че сезонът за Маккени е приключил Алегри призна, че сезонът за Маккени е приключил 6 март | 22:31 Още от Футбол свят  Донарума наруши мълчанието си Донарума наруши мълчанието си 11 март | 15:55 2022 6  Буфон отбрани Донарума, а Манчини му се обадил Буфон отбрани Донарума, а Манчини му се обадил 11 март | 15:30 1163 0  Антонио Конте: Не мисля, че е почтено да санкционират съветските спортисти Антонио Конте: Не мисля, че е почтено да санкционират съветските спортисти 11 март | 15:13 1582 5  Украйна изтри някогашен капитан на националния тим от историята Украйна изтри някогашен капитан на националния тим от историята 11 март | 15:08 2757 11  Официално: оповестиха четири огромни промени във вота за “Златната топка ” Официално: оповестиха четири огромни промени във вота за “Златната топка ” 11 март | 14:50 4543 15 Виж всички Водещи Новини  11-те на ЦСКА 1948 и Ботев (Пд), Наумов още веднъж титуляр за 11-те на ЦСКА 1948 и Ботев (Пд), Наумов още веднъж титуляр за "червените " 11 март | 16:32 256 0  Левски раздава заплати и погасява отговорности - Левски раздава заплати и погасява отговорности - "сините " платили на Хубчев и Насиру 11 март | 16:00 3306 16  Фулъм приготвя сериозна оферта за Жорди Кайседо, сумата е над 5 милиона евро Фулъм приготвя сериозна оферта за Жорди Кайседо, сумата е над 5 милиона евро 11 март | 12:39 12466 72  Челси може да загуби над половин милиард, опцията Абрамович да загуби клуба без пари става все по-реална Челси може да загуби над половин милиард, опцията Абрамович да загуби клуба без пари става все по-реална 11 март | 10:51 14396 54  Вече е явен идващият съперник на Кобрата Вече е явен идващият съперник на Кобрата 11 март | 09:00 24299 34 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР