Наставникът на Локомотив (София) - Станислав Генчев, заяви след успеха

...
Наставникът на Локомотив (София) - Станислав Генчев, заяви след успеха
Коментари Харесай

Генчев: Потрудихме се за тази победа, най-трудното нещо е постоянството

Наставникът на Локомотив (София) - Станислав Генчев, съобщи след триумфа против Лудогорец с 1:0, че във философията на тима влиза непрекъснато да нападна.

" Доста се борихме и потрудихме за тази победа. Срещу четирите евроучастника записахме три победи и един еднакъв. Срещу мощните тимове съумяваме да се показва добре, което е радващо. Най-важното е постоянството. Сега сме в серия от три следващи победи и се надявам да запазим тази форма по-дълго.

Днес играхме против най-хубавия български тим, макар че останаха с 10 индивида ни сътвориха компликации, само че ние мисля, че се справихме добре.

В нашата философия влиза непрекъснато да нападаме. Трябва да почистваме грешките.

Винаги, когато един тим играе атакуващ футбол, е обикновено противникът да ни сътвори положения. Ние знаехме, че няма да имаме кой знае какъв брой обстановки. Трябваше да запазим централизация и да се опитаме да осъществяваме ситуациите, които се открият пред нас.

Най-трудното нещо във футбола е постоянството. Работим в тази тенденция. Имаме много диалози с футболистите. Каквото зависи от нас треньорския щаб, ще го създадем. Доволен съм от футболистите, които се стараят да извършват моите условия. Имаме грешки, само че се стараят да ги почистват ", сподели още Генчев.
 Локомотив (София) - Лудогорец 1:0 в мач от efbet Лига
И Лудогорец страда в " Надежда "! Локо (София) нанесе първа загуба за сезона на първенците

Карлос Франса направи разликата в нервозен мач с два червени картона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР