Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев бе доволен от успеха

...
Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев бе доволен от успеха
Коментари Харесай

Генчев: Не може винаги да се побеждава

Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев бе удовлетворен от триумфа с 2:0 на своя тим над Ботев Пловдив в мач от групата на " Лигата на конференциите " в efbet Лига. Специалистът похвали своите играчи, приказва по тематиката за детектора на лъжата, както и за своето бъдеще.

" Искам да благодаря на момчетата за себераздаването и дисциплината. Атмосферата беше чудесна. Успяхме да преодолеем отрицателните страсти и да спечелим. Винаги е имало въодушевление в нашия тим, тъй като имаме доста добър колектив. След всяка загуба успявахме да спечелим идващия мач. Сега имахме няколко слаби резултати, само че има справедливи аргументи за това. Виждате разликата, като имаме най-благоприятен състав ", стартира Генчев.

" Всички искахме да играех край за Купата, само че несправедливо бяхме отстранени поради съдията. Още се усещаме ограбени. Искам да кажа, че се гордея с футболистите, на които съм треньор. Имаше детектор на лъжата. Всички споделиха, че не са взели участие в уредени мачове и че са дали всичко от себе си. Не може постоянно да се побеждава. Това е спортът. Съчувствам на треньора на домакините, тъй като постоянно той е отговорен. Не може постоянно срещите да се печелят ", продължи наставникът на Локомотив София.

" Всеки беше разпитван по друг метод. И един мач да имаше, щеше да излезе на детектора. Благодаря на футболистите, че всеки се подложи на това нещо. Ето в този момент всичко го има черно на бяло, че няма уредени мачове с наше присъединяване и е почтено за почитание ", добави експертът.

" Страхотна конюнктура и стадион. Дай Боже повече градове да имат такива. Футболът наподобява друг по този начин – желанието и придвижването на топката също. Без тези неща мъчно може да се напредва.Не имам вяра да има треньор в България, който не желае да работи в такава атмосфера, само че към този момент никой не се е свързвал с мен. Нямам предложение от нито един тим ", приключи Генчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР