Наставникът на Локомотив (Пловдив) остана крайно разочарован от отпадането на

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) остана крайно разочарован от отпадането на
Коментари Харесай

Томаш бесен след загубата от Черно море, намекна за наказания

Наставникът на Локомотив (Пловдив) остана извънредно отчаян от отпадането на тима от шампионата за Купата на България. “Смърфовете ” отстъпиха на Черно море с 1:3 като посетители и няма да имат късмет да завоюват шампионата.

“Контролирахме играта, допуснахме 1 гол от нищото. Като ни вкараха, в съблекалнята им споделих някои неща, само че след това видяхме най-слабото второто полувреме. Това ми демонстрирам, че с някои хора не би трябвало да се работи по подобен метод. Вместо да приключим по най-хубавия метод годината, ние отиваме в друга посока. Може би по този начин е трябвали да се случи, с цел да им пристигна на някои играчи акъла или да се разделим.

Поемам си и моите забележки към себе си, само че очевидно някои хора са в отмора. Резултатите те принуждават да се раздадеш до дъно, не е проблем да губим, само че методът, по който губиш… отчаян съм.Не желая да живуркам. Локомотив е тим с обичаи, който не би трябвало да се клати, аз желая да има класа, хора, които желаят да се развиват и да поддържат равнище, това е класата, а не един да играеш добре един мач, а два да падаш.

Сега съм отчаян, не мога да давам оценки. Влязохме добре в мача, вкарахме, само че не може да реагираме по този начин безпомощно.

Аз не съм от през вчерашния ден във футбол, няма по какъв начин да се отклоня от пътя, само че може би би трябвало да отклоня някои от пътя ”, съобщи Томаш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР