Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред Спортал след ''синята''

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред Спортал след ''синята''
Коментари Харесай

Стоянович след победата на Левски: Доволен съм от физиката и силата

Наставникът на Левски Славиша Стоянович приказва пред Спортал след ''синята'' победа с 1:0 над полския Подбескидзе. Той показа, че клубът е доста покрай контракт с нов централен бранител. Специалистът обаче посочи, че доста ще внимава с привличането на футболисти, защото в “Youtube всички са велики”, само че действителността от време на време е друга.

“Полският тим беше по-свеж. Доволен съм от физиката и силата, която показахме на терена, тъй като работихме доста през седмицата. Видях предпочитание. Има какво да се работи тактически'', стартира Славиша Стоянович.

''През второто полувреме променихме схемата, тъй като нямаме нужните футболисти. Нагаждаме я съгласно това, с което разполагаме. Доволен съм във фаза отбрана през втората част, а в офанзива бяхме по-силни през първото полувреме”, добави експертът, след което продължи по тематиката “селекция” и дали Левски ще предложи контракт на каращия проби хърватски ляв бек.

“Със сигурност търсим играчи на позицията на хърватския бранител. Има още разновидности. Вижда се, че не е квалифициран физически, само че има качества. Ще търсим най-хубавото за нас'', разяснява ''синият'' ментор.

''Засега сме доста покрай нов централен бранител. Търсим вид. Не желая да създадем неточност. Да купуваме играчи от Youtube. Там всички са велики'', съобщи още Славиша Стоянович.

''Говорих с Робърта. Разговорът беше градивен. Той е супер момче. Малко е интровертен в непозната страна, тъй като е единствено на 21. Надявам се да остане. Но желанието е едно, а действителността - друго”, добави старши треньорът на ''Левски''.

''Борба е за вратарската позиция, желая да е по този начин за всяка позиция на терена. Момчетата дават всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти, всеки се раздава, какъв брой са качествата е друга тема'', приключи Стоянович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР