Наставникът на Левски Петър Хубчев довери, че поражението от Тюркгюджу-Атаспор

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев довери, че поражението от Тюркгюджу-Атаспор
Коментари Харесай

Хубчев след 0:4: Не е чак толкова неочаквана загуба

Наставникът на Левски Петър Хубчев довери, че провалянето от Тюркгюджу-Атаспор с 0:4 не е „ чак” толкоз ненадейно. Опитният ментор отхвърли да се оправдава с умората от лагера в Австрия, само че акцентира, че и тя оказва въздействие. Специалистът на „ сините” изрази вяра клубът да закупи още 1-2 атакуващи футболисти до края на трансферния пазар, с цел да може Левски да се укрепи в атака преди старта на сезона.

Същевременно Хубчев показа, че тимът се готви доста интензивно и има отмалялост, само че това не е опрощение за тежкото проваляне от аматьорския отбор от Мюнхен. Петър Хубчев не спести рецензиите към младите футболисти, които изнесоха по-голямата част от срещата, като довери, че в случай че се продължава по този начин, то те ще бъдат сменени със селекция.

Шокиращ резултат с турски отеннък стъписа Левски в Австрия

„ Не знам какъв брой е малко предстояща тази загуба. Знаех положението на всички футболисти. За мен някои от нещата са предстоящи. С натоварванията е най-лесното опрощение, не желая да го приказваме това. Играха повече млади футболисти, които би трябвало да демонстрират повече искания на терена, а не отвън него”, започва той.

„ Вие казвате, че те не са подготвени за огромния футбол. Аз съм го видял от дълго време това нещо”.

„ Основните футболисти играха 15-20 минути, само че мъчно се влиза с човек по-малко в срещата. Не мога да имам претенциите към запасите, само че тези към младите футболисти са големи”, удостовери Хубчев.

„ Ще би трябвало да вършим още покупки, защото е ясно по какъв начин ще действаме с младите. Чакаме нови футболисти, само че то продължава прекомерно дълго. Случва се при всички тимове и мисля, че е обикновено. Дени Алар е контузен, само че чак цялостен месец да не играе – нямам доверие. Има удар, за който ние знаем. Случва се във футбола, само че мисля, че до десетина дни казусът би трябвало да бъде решен”, увери Петър Хубчев.

„ Знам за нещата в атакуващ проект при нас, само че това се случва във футбола. Аз не бих се разделил с нито един от титулярите ни на този стадий. Не знам от кое място имате информация, че Лугано желае Паулиньо. В клуба не знаем за такова предложение, това е нечиста сделка. Спрягат се доста имена и няма потребност да коментираме”.

„ Желанието ми е да се подсилим допустимо най-бързо, приказвам го от две седмици. Ако имате поради, че 60 минути играха други футболисти, би трябвало да изчакаме да забележим. Ще забележим Дени Алар по какъв начин е и да вземем още 1-2 нападатели”.

„ Ще забележим по какъв начин ще изглеждаме на формалните мачове. Ще забележим дали ще съм внезапен към футболистите, нямам доверие да има подобен, който невъзмутимо да одобри такава загуба. И сутринта тренирахме, и през вчерашния ден два пъти. Търси се оптимално натоварване на този стадий. Този мач бе неповторима подготовка за мен. Тежък мач чакам с Йънг Бойс. Радвам се, че можем да играем с такива съперници. Имаме опция да покажем друго лице”, приключи Петър Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР